Mijn Pactus

Bereikbaarheid Pactus

In verband met zwangerschapsverloven en ziekte is besloten om de bereikbaarheidstijden van Pactus te veranderen, zodat we u toch optimaal van dienst kunnen blijven. Daarnaast is gebleken dat veel instanties op vrijdag niet of moeilijk bereikbaar zijn en willen wij hier graag beter bij aansluiten. De wijziging betreft het wisselen van de bereikbaarheid op donderdag en vrijdag.
Bovenstaande wijziging geldt voor heel Pactus per maandag 16 oktober 2023

In het kort:
Met ingang van bovengenoemde datum zijn wij telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9:00 uur tot 11:30 uur bereikbaar voor cliënten. Op vrijdag zijn wij telefonisch niet bereikbaar. U kunt uiteraard wel een mail sturen.

Voor professionals zijn wij van maandag t/m donderdag bereikbaar van 9:00 uur tot 17:00 uur op het telefoonnummer voor professionals. Op vrijdag zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Buiten kantoortijden en op vrijdag zijn wij alleen voor spoedgevallen als bijvoorbeeld overlijden of een (ziekenhuis)opname bereikbaar op het telefoonnummer voor professionals die te maken hebben met cliënten van Pactus die onder curatele of mentorschap staan. U kunt uiteraard een mail sturen.

Daarnaast is er sprake van een inloopspreekuur op maandag, dinsdag en donderdag tussen 11:30 uur en 12:30 uur. U kunt dan vrij inlopen op ons kantoor te Doetinchem om kort zaken te bespreken. Wij verzoeken u echter wel om uw bezoek minimaal een dag vooraf aan te melden bij uw contactpersoon. Veel collega’s werken namelijk ook vanuit huis en zijn niet iedere dag op kantoor aanwezig.

Met het doorvoeren van deze wijziging hopen wij u (nog) beter van dienst te kunnen zijn.

Met vriendelijke groeten,

Ik zet de eerste stap

Aanmelden