Juli 2019

Soms is het goed om (ook binnen een bedrijf) te wisselen van collega of werkplek. Dit zorgt voor nieuwe leermomenten, een frisse blik op de dossiers en uitdaging voor wat betreft de cliëntcontacten.

Helaas is er momenteel sprake van een ziekteverlof, maar zorgt ook de komende vakantieperiode voor grote druk op het team van Pactus. Om ervoor te zorgen dat alle financiën de zorg en aandacht blijven ontvangen die nodig is, is besloten om Team 4 voorlopig op te splitsen. Team 1 krijgt versterking van Marieke Bisselink, Team 2 van Sylvana ten Holt en Team 3 van Denise Klein Gunnewiek.

We willen u vragen om rekening te houden met de komende vakantieperiode en de tijdelijk kleinere bezetting op kantoor. We doen ons uiterste best om al uw vragen en verzoeken tijdig te behandelen, maar we geven de voorkeur aan de betalingen en zaken die met spoed opgepakt dienen te worden. Vanaf eind juli tot begin september worden er geen nieuwe afspraken ingepland en vragen we u om:

  • Te bellen in plaats van te mailen (en indien u tóch mailt: rekening te houden met langere reactietijden)
  • Extra leefgeld een week vooraf aan te vragen
  • Rekening te houden met langere wachttijden aan de telefoon

Wij zijn ervan overtuigd dat we door middel van deze maatregelen ook gedurende de vakantieperiode uw financiële belangen goed kunnen blijven behartigen. Neem bij verdere vragen gerust contact met ons op.

Donderdag 25 juli (laatste donderdag van de maand) is Pactus gesloten.

Met vriendelijke groet,
Pactus

Delen:
LinkedIn
Share

Ik zet de eerste stap

Aanmelden